KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

De jeugd heeft de toekomst

Tussen de ‘reuzen’ in de Bollenstreek is Valken68 nog een echte dorpsclub en dat heeft zeker zo zijn charmes. ‘Ik heb al bij heel wat verenigingen gewerkt, maar nergens is de betrokkenheid zo groot. Dit is echt een warme club die echt diep geworteld in de gemeenschap. Over het aantal vrijwilligers hebben we hier echt niets te klagen. Bij thuiswedstrijden van het eerste op zaterdag zit de tribune ook lekker vol. Mooi om te zien hoe het hier leeft en erg leuk om mijn steentje daar aan bij te dragen’, vertelt hoofd jeugdopleiding Edwin Kluivers (rechts op de foto).

Kluivers ziet in Valken’68 een club met veel groeipotentie en is blij met de korte lijnen die worden gehanteerd. ‘Je hoeft bijvoorbeeld maar om bepaalde materialen te vragen en het wordt geregeld. Dat is natuurlijk erg prettig werken. Er wordt hier ook een hele grote nieuwe wijk gebouwd. Mits je het goed aanpakt, gaat dat de vereniging veel nieuwe leden opleveren. Bij de laatste open dag waren er ongeveer 275 kinderen.’ Dat zie je toch nergens? ‘Wel is het natuurlijk enorm belangrijk om dit op facilitairgebied uitstekend op de rit te zetten.’

Lees het volledige interview in de komende editie van 433 Magazine die vanaf komend weekend verspreid wordt bij de clubs in o.a. Haarlemmermeer, Haarlem en de Bollenstreek.

  • Edwin Kluivers
  • Valken68

Geef jouw reactie