KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

433 Magazine pakt uit met jubileumnummer

Deze maand is het exact vijf jaar geleden dat de eerste uitgave van 433 Magazine van de drukpers rolde. Een gevarieerd voetbalmagazine, dat zich richt op het voetbal in Haarlemmermeer, was de insteek. De regio en de clubs waar we over berichten is nu aanzienlijk groter en van 64 pagina’s per editie zijn we geleidelijk gegroeid naar wel 80 pagina’s.

Natuurlijk hoor je met een jubileum extra uit te pakken en we denken dat dit zeker gelukt is. Voor de november-editie konden we Jackie Groenen, één van de populairste speelsters van de Oranje Leeuwinnen, strikken voor een interview. Daarnaast waren we op de Toekomst in Amsterdam voor een gesprek met Ryan Gravenberch, het zeer grote talent van Ajax.

Ook Serdar Gözübüyük maakte tijd vrij in zijn agenda voor 433 Magazine. De bekende scheidsrechter gaat in op een aantal stellingen en dilemma’s. Ook waren we bij HBC in Heemstede en maakte we via een rondetafelgesprek kennis met de mannen achter de Heerenclub.

Daarnaast hebben we uiteraard ook onder meer weer de bekende rubrieken zoals, zonder vrijwilliger geen voetbal, de supporter en de meisjes/vrouwenrubriek. Het nieuwe nummer komt uit op vrijdag 23 november. Mis het magazine niet.

  • 433 Magazine
  • jubileum-editie
  • Ryan Gravenberch
  • Jackie Groenen
  • Serdar Gözübüyük

Geef jouw reactie

433 Magazine voortaan thuis ontvangen?

Neem een abonnement