KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

Legmeervogels en Jumbo Plemp trappen samen af voor plaatjesactie

Op zaterdag 13 november was het dan eindelijk zover. Alle leden van Legmeervogels die hun foto hebben laten maken, mochten een gepersonaliseerd verzamelalbum in ontvangst nemen. De eerste kinderen kregen de albums uit handen van jeugdsponsor Jumbo Plemp.

Iedereen kent het wel, plaatjes sparen van jouw favoriete voetballers uit de eredivisie, Pokémon of dierenplaatjes. Maar hoe vaak gebeurt het dat je zelf één van de sporthelden bent die iedereen kan gaan sparen? Na een vroege start, waarin alle albums op leeftijd werden gesorteerd, was de club klaar voor het uitdelen van de boeken. Martijn Nijman en Rien de Haas (beiden van Jumbo) waren speciaal voor deze gelegenheid naar de vereniging gekomen om de eerste exemplaren uit te reiken.

Het jongst thuisspelende team was uitgenodigd om direct na hun wedstrijd naar de overkapping te komen. Dit team had de eer om de eerste boeken in ontvangst te mogen nemen. En wat waren de spelers blij met hun boeken. Vanaf dat moment kon iedereen zijn boek komen halen. En of ze nou thuis speelde, op vreemde bodem of de intocht van Sinterklaas hadden bijgewoond, iedereen kwam maar al te graag even naar de vereniging om de gepersonaliseerde boeken op te halen. Het sparen kan beginnen!

Foto: Legmeervogels/ Frans van Zundert

 

  • Legmeervogels
  • plaatjesactie

Geef jouw reactie