KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

Pijnlijke uitglijder koploper FC VVC, Ter Leede en Lisse gelijk

In de titelrace leken zaterdag de zenuwen toe te slaan bij een aantal clubs uit de regio. FC VVC bewees zichzelf een slechte dienst door in eigen huis met 2-4 te verliezen van IJmuiden. De ploeg van trainer/coach Rini van Roon heeft in 3B nog steeds een ruime voorsprong. Zandvoort en Blauw Wit/Beursbengels kropen met nu een marge van vijf punten wel dichterbij.  De kloof met VV Kagia slonk naar drie,  maar dat speelde wel al één wedstrijd meer.

Ter Leede kwam in eigen huis in de hoofdklasse A niet verder dan een 2-2 gelijkspel tegen degradatiekandidaat Smitshoek en verloor zo terrein op concurrent Achilles Veen, dat wel triomfeerde. FC Lisse verspeelde in de derde divisie twee punten tegen een stug SteDoCo (2-2). Martin van Eeuwijk zette de bezoekers vanaf de stip al snel op voorsprong. Steven Olsthoorn scoorde bij een 1-1 tussenstand met het hoofd de tweede treffer voor de Lissenaren.

In 2B viel er bij SV Overbos eindelijk iets te vieren. Onder leiding van tussenpaus Patrick Taks wonnen de Hoofddorpers met 1-0 van Jong Holland. De marge met de fatale dertiende plaats, bezet door Hellas Sport, groeide zo naar vier punten.

Alle uitslagen zaterdag 18 maart:
Derde divisie A SteDoCo – FC Lisse 2-2
Hoofdklasse A Ter Leede –Smitshoek 2-2
2B SV Overbos - Jong Holland 1-0
3B FC VVC - IJmuiden 2-4
3B SCW – VSV 1-4
3B SV Hoofddorp – Kagia 0-7
3B UNO vrij
4E Pancratius - RODA'23 5-2

  • FC VVC
  • FC Lisse
  • Ter Leede
  • SV Overbos
  • Kagia

Geef jouw reactie