KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

Talentendagen SV Hoofddorp 2017

Door de grote belangstelling van betaald voetbalclubs voor de talenten van S.V. Hoofddorp, is de jeugdopleiding van deze vereniging ook dit seizoen weer op zoek naar extra aanvulling voor haar hoogste jeugdselectieteams.

Talentendagen
Om het huidige hoge peil over de gehele breedte te handhaven, zoekt S.V. Hoofddorp nieuwe talenten uit de regio die graag op hoog niveau willen voetballen en zich verder willen ontwikkelen als voetballer. Binnenkort organiseert S.V. Hoofddorp daartoe op 4 en 5 april 2017 haar talentendagen. Daaraan kan elke pupil in de categorie JO9 t/m JO13, die nog geen lid is van S.V. Hoofddorp deelnemen en krijgt de mogelijkheid om zijn/haar kwaliteiten te tonen.

Ook worden de nieuwe aanmeldingen van de bestaande wachtlijst uitgenodigd. Spelers die vorig jaar in positieve zin opvielen, maar geen plaats kregen, worden opnieuw uitgenodigd voor de proeftrainingen. Voor alle aanmeldingen geldt, dat bij het aanmelden altijd naam, geboortedatum, woonplaats, telefoonnummer en de huidige club en team moet worden vermeld. De talentendagen gaan ook bij slechte weersomstandigheden gewoon door. Aanmelden via: talentendagen@svhoofddorp.nl. Meer bijzonderheden zijn te vinden via de website: www.svhoofddorp.nl.

Talent stroomt door
Afgelopen jaren is veel talent bij S.V. Hoofddorp doorgestroomd naar betaald voetbalorganisaties (BVO’s). De afgelopen seizoenen verlieten vele jeugdspelers de club om de overstap te maken naar een betaald voetbalclub, waaronder Ajax, AZ, FC Groningen, SC Heerenveen en Vitesse. S.V. Hoofddorp is trots op de belangstelling van de BVO’s voor haar spelers. Het is opnieuw een bevestiging dat S.V. Hoofddorp over één van de beste amateurjeugdopleidingen in de regio beschikt. Onlangs is de jeugdopleiding van S.V. Hoofddorp door de KNVB regionaal gecertificeerd. Ook de officiële samenwerking met AFC Ajax is daarvan een bewijs.

Vakkundig trainerskorps
De jeugdselectieteams staan onder professionele leiding van gediplomeerde en vakkundige trainer/coaches die de nadruk leggen op de ontwikkeling van talent. Spelers worden beter ontwikkeld door op hoog niveau te trainen en te spelen met goede medespelers. De jeugdselectieteams van S.V. Hoofddorp spelen allen op hoog niveau en profileren zich door hun positieve spelopvatting en verzorgd voetbal.

 

  • SV Hoofddorp
  • talentendagen

Geef jouw reactie

433 Magazine voortaan thuis ontvangen?

Neem een abonnement