KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

Selectie Hoofddorp ondergaat metamorfose

Na een mindere start, een moeizame winterperiode en een ijzersterk slot van de huidige competitie, heeft Zondag-1 van SV Hoofddorp op eigen kracht de 3e periode in de 2e klasse B behaald. Komende week beginnen de wedstrijden van de nacompetitie tegen Velsen voor promotie naar de 1e klasse. Voor de club kan het dus nog een heel succesvol einde van dit seizoen worden.

Versterkingen

In de afgelopen maanden is ook al het vizier gericht geweest op het nieuwe seizoen. Trainer Jimmy Simons en assistent-trainer Robert van der Starre hebben samen met de technische commissie op dit moment al zeven belangrijke versterkingen van ‘buitenaf’ weten aan te trekken. Tevens worden enkele talentvolle jonge spelers van zondag 2 (uitkomend in de reserve hoofdklasse) toegevoegd aan de A-selectie. Uit de eigen succesvolle jeugdopleiding, maken zeven talentvolle A-junioren de overstap naar de zondagselectie. Met de bestaande spelersgroep en deze nieuwe spelers wordt gestreefd naar het behalen van mooie successen in het nieuwe seizoen.

Aanwinsten

Sergio Cameron (Ajax), Jeffrey Mols (Noordwijk), Jasmin Tamic (GVVV), Tuncay, Yener (Kon.HFC), Donny Kool (Pancratius), Özkan Özmen (VVA/Spartaan), Fahim Zade (Wherevogels).

Weg

Nick Tavenier (Pancratius), Rainer Sion (Blauw-Wit/Beursbengels), Sven Wierda (Overbos), Mamoudou Keta (n.n.b.), Jan Ziere (n.n.b.), Elroy Knol (gestopt i.v.m. studie).

Tip

Uiteraard ontvangen we graag op e-mailadres redactie@433magazine.nl. ook van alle andere clubs in Haarlemmermeer een overzicht van de nieuwe aanwinsten en mogelijke vertrekkers.

Foto: Ton Hofstra

Fotobijschrift: Jeffrey Mols is één van de aanwinsten van Hoofddorp voor komend seizoen.

 

  • SV Hoofddorp
  • aanwinsten nieuwe seizoen

Geef jouw reactie