KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

SV Hoofddorp ontvangt fel begeerd KNVB-certificaat

Het was drie keer feest afgelopen weekend bij S.V. Hoofddorp. Door een 3-0 overwinning op NVC plaatste zondag 1 zich voor de nacompetitie voor promotie naar de 1e klasse. Na afloop van de wedstrijd werd opnieuw een hoogtepunt gevierd. KNVB-ambassadeur Hans Buitenhuis overhandigde aan bestuurslid voetbalzaken Benno Peperkamp het certificaat, behorende bij de regionale certificering van de S.V. Hoofddorp-jeugdopleiding.

Eerder op de dag reikte KNVB voorzitter Michael van Praag samen met initiatiefnemer Jerry Helmers van Crown Media in de Hoofddorpse bestuurskamer the Ball of Respect uit aan Marijn van der Linden (26), als de meest sportieve amateurvoetballer van Nederland.

Gecertificeerde jeugdopleiding

Kroon op het werk van de Hoofddorpse jeugdopleiding was de uitreiking van het felbegeerde regionale certificaat. Het behoort bij de toekenning van de regionale status in het kader van het kwaliteit en performance programma. In een onafhankelijke audit, uitgevoerd door NMC Bright, is vastgesteld dat de jeugdopleiding van S.V. Hoofddorp voldoet aan de eisen die daar door de KNVB aan worden gesteld op een regionaal niveau.

Trots

De vereniging is trots op deze mooie erkenning voor de kwaliteit van haar jeugdopleiding. Het houdt in, dat de selectieteams van de voetbalclub op een goed niveau spelen, haar trainers over het juiste opleidingsniveau beschikken en dat de organisatie rondom het technisch kader op orde is.

Blijven verbeteren

S.V. Hoofddorp spant zich ook nog sterk in, om continue verbeteringen aan te brengen, waaronder de zogenoemde periodisering van de trainingsopbouw over het jaar en per leeftijdscategorie. Hier wordt het nieuwe seizoen, samen met het technisch kader en de selectietrainers van de club, invulling aan gegeven. Zo wordt bereikt, dat er door de leeftijdscategorieën heen op een herkenbare manier wordt gewerkt. Dit draagt bij tot een voor S.V. Hoofddorp herkenbare voetbalstijl.

Fotobijschrift:
Hans Buitenhuis (KNVB) overhandigt het certificaat aan bestuurslid Benno Peperkamp (l).

Foto: Ton Hofstra

 

  • SV Hoofddorp
  • KNVB-certificaat
  • jeugdopleiding

Geef jouw reactie