KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

Onvergetelijk kerstdiner voor kwetsbare ouderen bij S.V. Hoofddorp

Als bijzondere afsluiting van het 90-jarig bestaan van SV Hoofddorp werd woensdag 13 december door een dertigtal van haar vrijwilligers, de kantine van S.V. Hoofddorp geheel omgetoverd tot sfeervol restaurant. Samen met- en onder leiding van de professionele kok van Resto van Harte, bereidden zij een fantastisch kerstdiner voor 90 kwetsbare ouderen uit Hoofddorp.

De selecte groep is o.a. via de Zonnebloem, de Meerstede en het Rode Kruis benaderd. Ook een aantal eigen seniorenleden van de vereniging werden uitgenodigd. Een groot deel van de gasten werd met een busje van huis gehaald en na afloop ook weer thuisgebracht.

Grote waardering
Het kerstdiner bleek zeer geslaagd en kreeg veel waardering van alle aanwezigen, die zichtbaar genoten van een smakelijk driegangendiner, een sfeervolle muzikale omlijsting én de aanwezigheid van de kerstman. Het feestelijke kerstdiner werd mede mogelijk gemaakt door de onmisbare steun van een aantal lokale en zeer betrokken sponsors, waaronder Haarlemmermeerverhuur, JUMBO Hofman, Leodoor Bloembinderij en Den Boer Business Travel Services.
Voorzitter Rogier Uivel van S.V. Hoofddorp benadrukte in zijn korte speech tijdens het diner, dat de voetbalclub met dit kerstdiner voor kwetsbaren graag iets terug wilde doen voor de maatschappij, waarbinnen de voetbalclub zo uitstekend functioneert.

 

  • SV Hoofddorp

Geef jouw reactie

433 Magazine voortaan thuis ontvangen?

Neem een abonnement