KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

Titel lonkt voor Olympia Haarlem, Aalsmeer en SCPB'22

De finish is in zicht in de diverse competities en dus gaan er waarschijnlijk komend weekend weer een aantal beslissingen vallen. Onder meer SCPB’22 FC Aalsmeer, Olympia Haarlem hopen de titel binnen te halen.

FC Aalsmeer reist zaterdag voor de kampioenswedstrijd in de tweede klasse af naar Ter Aar voor het duel tegen het reeds gedegradeerde TAVV. Bij winst is de titel zeker. Wanneer dit niet lukt, wordt het resultaat van DONK, dat in Bodegraven speelt tegen ESTO, van belang. De voordelige kloof van FC Aalsmeer op DONK is namelijk vijf punten.

Bij Olympia Haarlem maken ze zich op voor een mogelijk kampioensfeest in de derde klasse. De situatie voor het team van Barry Tjeertes is vergelijkbaar met die van FC Aalsmeer. Winst op JOS/Watergraafsmeer is voldoende om de champagneflessen te ontkurken en niet afhankelijk te zijn van het resultaat van nummer twee Stormvogels.

Op zondag is het de beurt aan SCPB’22. De ploeg van Danny Hijzelendoorn dient op de voorlaatste speeldag in Rijpwetering af te rekenen met ROAC, dat nog knokt tegen degradatie. ZSGO/WMS en Sporting Martinus zijn de andere teams die nog een kleine kans maken op de titel in 2B wanneer SCPB’22 niet wint en ze daar zelf wel in slagen.

Daarnaast zullen vele voetballiefhebbers de voorlaatste speeldag in de tweede divisie met belangstelling volgen. AFC voert de ranglijst aan met 67 punten. Rijnsburgse Boys staat op 66 en Katwijk op 65.

  • FC Aalsmeer
  • Olympia Haarlem

Geef jouw reactie