KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

Wijsman: 'We zijn op onze wenken bediend'

De competitie-indelingen voor het nieuwe seizoen zijn inmiddels bekend. VV Kagia keert weer terug in West 2 en heeft in de derde klasse A opnieuw de ambitie om mee te spelen om een hoge klassering.

Op verzoek van 433 Magazine reageert trainer Anton Wijsman op de nieuwe indeling waarin zijn ploeg het vanaf september zal opnemen tegen Be Fair, Blauw Zwart, BSC’68, DSVP, DWO, FC Oudewater, Koudekerk, Leiden, LSVV’70, Van Nispen, Soccer Boys, WDS, en Zwammerdam.

Wijsman: ‘Het verzoek om weer naar West II terug te mogen keren is gelukkig door de KNVB gehonoreerd. De reden voor Kagia was weer aan te treden tegen ploegen met een echte zaterdagtraditie en een in de totale breedte sterkere competitie. Er kan niet anders gezegd worden, dan dat we op onze wenken bediend zijn. Twee ploegen speelde vorig seizoen nog in de 2e klasse (Soccer Boys en Be Fair, red.) verder vier ploegen die vanuit de vierde klasse komen..

Ook treffen we weer een aantal vaste ploegen die een groot verleden hebben in 3A West II. Denk aan BSC'68, WDS, Koudekerk, Zwammerdam en uiteraard LSVV'70. Ook DWO kennen we uit het verleden. Daarnaast heeft de KNVB een nieuwe ploeg (DSVP) ingedeeld in 3A. Ik denk dat we kunnen spreken van een mooie en interessante indeling, die pittig is. Aan onze doelstelling zal dat niets veranderen. We willen spelen om een hoge klassering.’

In de zomereditie van 433 Magazine, die half augustus verschijnt, meer over het seizoen 2017-2018.

  • VV Kagia
  • Anton Wijsman

Geef jouw reactie

433 Magazine voortaan thuis ontvangen?

Neem een abonnement