KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uitslagen

Finalisten 433 toernooi SV Hoofddorp zijn bekend

De eerste finale van het 433- toernooi bij S.V. Hoofddorp wordt maandag 23 september gespeeld tussen de JO13-4 en JO13-5. Laatstgenoemde team was tijdens de tweede voorronde iets te sterk voor de MO13-1.

Na een regenachtige dag klaarde het net voor aanvang van het 433- toernooi op. Sterker nog, het werd prima speelweer! Even een domper bij de start, de JO13-6 was niet aanwezig. Meteen werd besloten beide aanwezige teams iets langer tegen elkaar te laten spelen.

Omdat het niveau van speelkwaliteit als gelijkwaardig wordt gezien, werd besloten door de trainers/leiders en toernooi leiding om beide teams 5 penalty’s te laten nemen.
Hierna werd er gestart met de wedstrijd. De MO13-1 was vooral de technisch spelende ploeg. De JO13-5 speelde daarentegen op de counter, maar daardoor niet minder gevaarlijk en wist door snelle uitbraken al snel 2 goals te maken. Door een tegengoal van de meiden was er ineens uitzicht op de gelijkmaker, maar de treffer viel aan de andere kant. De JO 13-5 staat zo in de finale tegen de JO13-4. De organisatie hoopt op veel toeschouwers komende maandag voor deze spannende finalematch.

 

 

  • 433-toernooi
  • SV Hoofddorp

Geef jouw reactie

433 Magazine voortaan thuis ontvangen?

Neem een abonnement