KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

SV Overbos brengt 60-plussers in beweging

Na een succesvolle introductie van OldStars Walking Football, pakt SV Overbos in Hoofddorp door met de tweede editie. Op donderdag 21 december zijn alle 60-plussers om 15.00 uur welkom om deel te nemen aan het potje OldStars voetbal.

Tijdens de introductie van OldStars Walking Football bij SV Overbos in oktober, werd al snel duidelijk dat er behoefte is aan een vervolg. Deze is op donderdag 21 december. De gecertificeerde trainer legt het spel uit aan de hand van een demonstratie. Vervolgens spelen de deelnemers een partijtje OldStars voetbal. Na afloop bespreekt SV Overbos samen met de deelnemers het vervolg. Toeschouwers zijn uiteraard welkom en ook zijn er buurtsportcoaches, welzijnsorganisaties en zorginstellingen uitgenodigd.
Fit en sociaal
Bij het OldStars Walking Football spelen de deelnemers volgens het walking football principe; vanwege blessurepreventie wordt er niet gerend, is er een kleiner veld en bestaat een team uit zes personen zonder keeper. Door samen te voetballen komen 60-plussers met elkaar in contact en blijven ze fitter. Het sociale component van voetbal speelt een belangrijke rol. Meer informatie en/of meedoen? zie www.svoverbos.nl.

  • OldStars Walking Football
  • SV Overbos

Geef jouw reactie

433 Magazine voortaan thuis ontvangen?

Neem een abonnement