KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uitslagen

Noordwijk geeft galavoorstelling, Ter Leede hard onderuit

Noordwijk is zaterdag bij de hervatting van de hoofdklasse als een komeet uit het startblok geschoten. Op bezoek bij Rijsoord behaalde de formatie van Kees Zethof een monsterzege (1-8). Na een uur spelen leidde het ontketende Noordwijk al met 0-8.

In dezelfde afdeling verloor runner-up Ter Leede de derby tegen Rijnvogels met 0-3. De voorsprong van Noordwijk op de Sassenheimers groeide zo naar vijf punten.

Tjeerd Westdijk vestigde tegen Rijsoord de aandacht op zich. De spits had slechts ruim een half uur nodig om een loepzuivere hattrick te produceren, waarvan de eerste met een fraaie hakbal. Thomas Reynaers (2), Emil Wendt (2) waren ook trefzeker. Tussendoor maakte Westdijk zijn vierde van de middag.

In de tweede divisie beleefde VV Katwijk ook een vrolijke middag. Het treffen in en tegen Barendrecht eindigde in 1-4 voor de equipe van Dick Schreuder. Robbert Susan, Steven Sanchez Angulo (2) en invaller Kilian Berkhout scoorden voor Katwijk. De Koninklijke HFC verschalkte in Veenendaal GVVV met 0-1. Roy Castien was de matchwinnaar met een rake kopstoot.

  • VV Katwijk
  • Ter Leede
  • VV Noordwijk
  • Koninklijke HFC

Geef jouw reactie

433 Magazine voortaan thuis ontvangen?

Neem een abonnement