KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

SV Abbenes actief met NLdoet

Op vrijdag en zaterdag 10 en 11 maart doet SV Abbenes mee aan de grootste vrijwilligersactie van Nederland: NLdoet. Vrijwilligers steken de handen uit de mouwen om verschillende klussen op het verenigingsterrein geklaard te krijgen.

NLdoet zet vrijwillige inzet in de spotlights en stimuleert iedereen om een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken. Vrijwilligers zijn het kloppend hart van vele sociale initiatieven. Het Oranje Fonds laat daarom met NLdoet zien hoe belangrijk actieve burgers voor de samenleving zijn.

SV Abbenes heeft haar klussen ook dit jaar aangemeld bij de NLdoet actie. Dit betekent dat de vereniging een financiële bijdrage krijgt voor verf en verfmaterialen voor de klussen die worden uitgevoerd.

Grote schoonmaak
Op vrijdag 10 maart worden de handen uit de mouwen gestoken om de serre, keuken en bar van het clubgebouw grondig schoon te maken. Buiten wachten meubilair van tennisbaan en het terras op een sopje.

Verven en tuinonderhoud
Ook op zaterdag 11 maart zijn er wat belangrijke klussen te klaren. Een aantal onderdelen van de accommodatie heeft een lik verf nodig en de tuin is toe aan de voorjaarsschoonmaak. Materiaal & gereedschap wordt door de vereniging ter beschikking gesteld, maar daarnaast hoopt de club ook op een aantal vrijwillig helpende handen. De klussen zijn op allebei de dagen van 9.00 tot 12.00 uur. Aanmelden kunt u per mail: secretariaat@svabbenes.nl.

In de 2016 editie van NLdoet waren op 11 en 12 maart 350.000 Nederlanders actief bij meer dan 9.200 klussen, een recordaantal. En dit keer wil het Oranje Fonds nog veel meer mensen op de been krijgen.

 

  • SV Abbenes
  • NLdoet

Geef jouw reactie