Uitslagen

FC Lisse laat 3-0 voorsprong wegsmelten

Na afloop van de wedstrijd tegen Odin’59 stonden de gezichten van spelers van FC Lisse onweer. Er leek tweede paasdag niets aan de hand. Lisse schoot uit de startblokken en pakte een 3-0 voorsprong. Toch lukte het de ploeg van Raymond Bronkhorst niet om de drie punten thuis te houden. ODIN’59 kwam in deel twee terug tot 3-3 en liet de thuisclub zo met een kater achter.

FC Lisse was voor rust oppermachtig en dat betaalde zich ook uit in de score. Enzo Stroo (na een fraaie solo) Jeffrey Klijbroek (vrije trap) en Justin van der Putten waren trefzeker voor de thuisclub. ODIN’59 deed er alles aan om de schade beperkt te houden tot de rust. Dat lukte wonderwel en kwam de pauze heel goed uit om te herstellen.

In de tweede helft waren de rollen omgedraaid. Halverwege de tweede helft scoorde de 3-1. Het hek was van de dam toen de 3-2 viel. ODIN’59 perste er een offensief uit en dat leidde tot een hele late gelijkmaker. Zo pakte FC Lisse geen drie, maar slechts één punt. Meevaller was dat titelconcurrent Sparta Nijkerk, beide teams treffen elkaar op 30 april op Ter Specke, eveneens gelijk speelde. FC Lisse blijft zo aan kop met een voordelige marge van een punt.

Mo Adouch was teleurgesteld over het behaalde resultaat. ‘Dit was de kans om verder uit te lopen. We lieten ons volledig terugdringen en kwamen de tweede helft te weinig meer aan voetballen toe. Het is zeker balen.’