KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

NumberNine Footgolf Business Open 2017

NumberNineDesign organiseert op vrijdag 19 mei voor het eerst een Business FootGolf Toernooi op Golfbaan De Hoge Dijk te Amsterdam. FootGolf is dé nieuwe sport en wordt gespeeld op een reguliere golfbaan en het spel is simpel: trap de bal in zo min mogelijk schoten in de (grotere) hole.

FootGolf is in 2009 in Nederland ontstaan en wordt nu over de hele wereld gespeeld. Op 19 mei krijgt iedereen de kans om met deze leuke en laagdrempelige sport kennis te maken. Onder begeleiding van Jim Kuipers, Nederlands- en Europees kampioen FootGolf en een van de beste FootGolfers van de wereld, strijdt u om de NumberNine Footgolf trofee. In een flight van 5 of 6 FootGolfers lopen de deelnemers de ronde en aan het eind worden de winnaars gehuldigd tijdens de netwerkborrel in het clubhuis van Golfbaan De Hoge Dijk in Amsterdam.

De inloop is om 13.00 uur en het toernooi begint om 14.30 uur en zal rond 17.30 uur afgelopen zijn. Tijdens de netwerkborrel daarna zal er veel nagepraat worden over puts die net wel of net niet ‘vielen.’ Kortom een hele gezellige middag waar u eigenlijk niet mag ontbreken met uw bedrijf en collega’s. Zowel mannen als vrouwen zijn natuurlijk welkom. Individueel inschrijven kan ook, maar dan komt u in aanmerking voor de individuele prijzen.

Meer informatie? Kijk dan op de speciale website van de NumberNine FootGolf Business Open www.nndfootolf.com of neem contact op met Fred Kuipers: fred@ninedesign.nl.

  • Footgolf
  • Jim Kuipers

Geef jouw reactie

433 Magazine voortaan thuis ontvangen?

Neem een abonnement