KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

Velsen telt af naar jubileumweekend

Op 14 augustus 2022 bestaat de RKVV Velsen 100 jaar en dat wordt gevierd met vele extra activiteiten. Ook een jubileumduel maakt deel uit van het aantrekkelijke programma. Op zaterdag 13 augustus speelt de hoofdklasser tegen een regioteam met bekende spelers van onder meer Stormvogels, VSV, IJmuiden en Odin’59. De aftrap op sportpark Driehuis is om 15.00 uur en de toegang is gratis.

Eerder op de dag is er van 10.30 tot 13.00 uur voor de jeugd van Velsen een voetbalclinic onder leiding van Martin Haar en zoon Dennis. Zondag 14 augustus 2022 zal er speciaal voor de oudere leden en oud- leden en oud- vrijwilligers, trainers, oud- verzorgers en oud- bestuursleden een sfeervolle reünie worden gehouden in de grote feesttent op het terrein van RKVV Velsen. Van 14.00 – 17.00 uur is er volop gelegenheid om in een ontspannen sfeer oude voetbalmakkers weer eens te ontmoeten en de hoogtepunten uit de – ongetwijfeld – glorieuze voetbalcarrière nog eens op te halen.

Café De Aftrap
Het jubileumweekend start 12 augustus 2022 vanaf 20.00 uur in de feesttent op sportpark Driehuis met een voetbalshow waarbij interviews, cabaret en muziek de hoofdmoot vormen. Hierbij zullen een aantal bekende gasten hun opwachting maken. Voor meer informatie en het aanschaffen van tickets voor de verschillende activiteiten zie ww.rkvv-velsen.nl.

 

  • RKVV Velsen
  • jubileumweekend

Geef jouw reactie