Uitslagen

Ter Leede in mineurstemming na nieuw verlies

Ter Leede heeft zaterdag de volgende nederlaag moeten slikken in de derde divisie. Op sportpark De Roodemolen was de thuisclub kansloos tegen Excelsior”31 (1-3). Voor de brigade van Steef Roodakkers was het al de derde nederlaag op rij.

Voor de rust zag het er nog rendabel uit voor Ter Leede. Robert Steemers zette zijn ploeg al na drie minuten op voorsprong. De gastheren verprutsten daarna kans op kans en verzuimden zo verder afstand te nemen. De bezoekers uit Rijssen waren ook druk in de weer om gelijk te komen, maar onkunde voorkwam dat.

In de tweede helft zocht Excelsior “31 gelijkmaker en die viel al snel. De bezoekers drukten daarna door en kwamen via topscorer Hielke Penteman op voorsprong. Ter Leede raakte vervolgens paal en lat, maar het was Excelsior’31 dat via Boy Boeloerditi opnieuw scoorde.

Aanvoerder van Ter Leede Mike Boelee was teleurgesteld: ‘We hebben de kansen gehad, maar verzuimen deze te benutten. Wat me zorgen baart, is dat we het in de tweede helft weer laten lopen. In de 1e helft hadden we het al af moeten maken. We creëren de kansen wel vandaag, maar scoren niet. Zo maken we het onszelf wel heel moeilijk. We moeten ons wel schamen dat we elkaar weer zo laten vallen.'