Uitslagen

Sterren van de toekomst stralen bij FC VVC

Onder ideale omstandigheden werd zondag 1 mei 2022 op de velden van FC VVC in Nieuw- Vennep een BVO toernooi gespeeld voor jeugdteams in de leeftijdscategorieën U9 en U10. De sterren van de toekomst van betaald voetbal organisaties uit Nederland, België en Duitsland gaven acte de préséance.

In de U9 categorie toonde Borussia Mönchengladbach zich na een mooie voetbaldag de sterkste. FC Utrecht won het toernooi voor teams onder 10. De jongens van FC VVC en UFA (voetbalschool met jongens uit Nieuw Vennep en omstreken) lieten zich van hun beste kant zien.

Eerst werden de poulewedstrijden afgewerkt voor plaatsing van de kruisfinales. Bij de U9 mondde dit uit in een fantastische finale tussen Borussia Mönchengladbach en FC Utrecht. De de strijd om de derde plaats tussen OH Leuven en Excelsior Rotterdam leverde een zege op voor de Belgen.

In de U10 poule bereikten de teams van FC Utrecht en UFA de finale. De Domstedelingen waren daarin te sterk voor de moegestreden talenten van de voetbalschool. In het duel om de derde plaats bleek FC Volendam na strafschoppen te sterk voor De Graafschap.