KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uitslagen

VVSB neemt eerste horde richting handhaving

VVSB heeft zaterdag de finale van de nacompetitie bereikt. De Noordwijkers klopten HSV Hoek met 4-2 en nemen het nu voor een plaats in de tweede divisie op tegen Quick Boys. Frank Tervoort was tegen de Zeeuwen de grote man door een hattrick te scoren. Lovette Felicia maakte vlak voor tijd het vierde doelpunt voor VVSB.

De volledige eerste helft voerden de paarsgelen de boventoon. Tegenstander Hoek had weinig te vertellen en probeerde via een uitval te scoren. In bedrijf twee leek er niets aan de hand voor de thuisclub. VVSB bouwde de voorsprong uit naar 2-0 en leek zo met al een 2-3 zege van het heenduel op zak in veilige haven. Hoek gaf echter niet op en knokte zich terug tot 2-2.

De bezoekers openden de jacht op meer, maar gaven daarbij teveel ruimte weg. VVSB profiteerde met de 3-2 van Tervoort en vlak voor tijd scoorde Felicia ook nog de 4-2.
De formatie van Eric Meijers begint het beslissende tweeluik met Quick Boys woensdag in eigen huis. De return is zaterdag op sportpark Nieuw-Zuid in Katwijk.

Tekst: Hennie van de Weerd

  • VVSB
  • Quick Boys

Geef jouw reactie

433 Magazine voortaan thuis ontvangen?

Neem een abonnement