KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

Amateurkampioen Katwijk opent in Groesbeek

VV Katwijk begint de jacht op prolongatie van het landskampioenschap bij de amateurs op zaterdag 25 augustus met een uitduel tegen De Treffers, aanvang 18.00 uur. Een week later komt Kozakken Boys, de nummer twee van afgelopen seizoen, op bezoek op De Krom. In de beginfase van het seizoen treft Katwijk verder (Spakenburg uit), VVSB (thuis) en nieuwkomer Scheveningen (uit).

De Koninklijke HFC opent de nieuwe competitie in de tweede divisie met een thuisduel tegen FC Lienden, aanvang 18.00 uur. Het eerste treffen op vreemde bodem voor de Haarlemmers is op zaterdag 1 september tegen Barendrecht. AFC (thuis), Jong Vitesse (uit) en Kozakken Boys (thuis) zijn de volgende hindernissen voor de equipe van Gertjan Tamerus. De derby in de Bollenstreek tussen Rijnsburgse Boys en Katwijk staat in speelronde 9, zaterdag 20 oktober, op het menu.

In de derde divisie begint het gedegradeerde FC Lisse op zaterdag 25 augustus op Ter Specke met een wedstrijd tegen ODIN’59. VV Noordwijk opent thuis tegen Ajax. SJC begint in Friesland tegen Harkemase Boys. SJC – FC Lisse is op zaterdag 15 september de eerste streekderby. De competitieprimeur tussen Noordwijk en SJC staat voor 29 september op het programma, aanvang 18.00 uur. De return op de Duinwetering is op zaterdag 19 januari. Zaterdag 27 oktober is op Ter Specke de eerste clash tussen FC Lisse en Noordwijk

De competitie in de hoofdklasse begint op zaterdag 1 september. Ter Leede start met een uitduel in Gouda tegen Jodan Boys. Degradant Spijkenisse is de eerste opponent op De Roodemolen. Op zaterdag 29 september wacht Ter Leede in Katwijk de Bollenderby tegen VV Rijnvogels.

  • Katwijk
  • Koninklijke HFC
  • SJC
  • Noordwijk
  • FC Lisse
  • Ter Leede

Geef jouw reactie

433 Magazine voortaan thuis ontvangen?

Neem een abonnement