KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

VVC opent in districtsbeker met achtklapper

FC VVC liet in de eerste wedstrijd om de districtsbeker niets heel van Sporting Martinus. De ploeg van trainer Rick van IJzendoorn won met o.a. de nieuwe aanwinsten Kasim Redgar en Patrick Duarte in de gelederen met 8-0. Beide spelers strooiden met afgemeten passes en scoorden volop.

Van IJzendoorn, die vorig seizoen tussentijds hoofdtrainer werd, heeft het enorm naar zijn zin met de selectie. ‘Natuurlijk moeten we nog wennen aan elkaar, maar we zijn op de goede weg. We zijn zes weken bezig en hebben tegen Oegstgeest gespeeld en verloren vriendschappelijk. Dat zegt nog niets, want het is nog passen en meten geblazen. Ik kom er wel uit. Ik ben zeer tevreden met deze selectie. Ze doen allemaal hun best. Er zijn er nog een aantal op vakantie, als zij terugkomen, is de selectie compleet. We zijn nog niet helemaal fit, maar dat is een kwestie van tijd. Mijn verwachting is uitgekomen wat ik voor de wedstrijd al aangaf en dat was winnen vandaag. Dat hebben we gedaan. Maar je weet het nooit, want het blijft voetbal. Wij moesten winnen al is het een vierdeklasser. We hebben dit jaar een pittige afdeling als ik zo kijk. Daar ligt met tegenstanders als IJmuiden, Stormvogels, Kagia noem ze maar op dit seizoen ook de uitdaging.’ In de beker treft VVC komende weken nog Hoofddorp (za) (uit) en Vlug en Vaardig (uit).

De terugkerende Kasim Redgar ziet het helemaal zitten aanstaande seizoen bij VVC. ‘Ik doe niemand tekort, want iedereen heeft me gesteund. We hebben een zware indeling met de club dit seizoen. Het moet ook niet zo makkelijk gaan als vandaag. We kregen veel ruimte en vandaar de hoge score. Ik kijk uit naar het nieuwe seizoen en ik hoop dat we ergens bovenin eindigen. We hebben een goede selectie en zijn naar mijn weten sterker geworden. Eerst nog de beker en oefenen om nog beter te worden voordat het grote werk begint.'

Tekst: Hennie van de Weerd

  • FC VVC
  • districtsbeker
  • Rick van IJzendoorn

Geef jouw reactie

433 Magazine voortaan thuis ontvangen?

Neem een abonnement