KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

Tweede seizoenshelft van start

Na ruim een maand gaat komend weekend de bal weer rollen in competitieverband voor de standaardseniorenteams. Hoe hebben de clubs de winterstop verteerd? Op deze vraag zal zaterdag en zondag het antwoord komen.

‘Zo snel mogelijk veilig spelen en dan hopelijk stijgen op de ranglijst naar het linkerrijtje,’ dat is wat trainer Stefan Teeken (rechts op foto) van SV Overbos in de tweede seizoenshelft wil realiseren. In het thuisduel tegen BOL kan hier zaterdag een eerste aanzet voor worden gegeven. De formatie uit Broek op Langedijk staat momenteel in de subtop van 2A en wisselt winst af met verlies. Het eerste treffen tussen beide teams eindigde in een 3-2 zege voor BOL.

Eén klasse lager, 3B, heeft FC VVC een op papier relatief eenvoudig thuisduel tegen Stormvogels. Van onderschatting zal bij de ploeg van trainer Rini van Roon echter geen sprake zijn. In IJmuiden kwam VVC immers niet verder dan een 2-2 gelijkspel. Competitiegenoot SCW gaat op bezoek bij runner-up Zandvoort. Zeker met het oog op de tweede periodetitel is dit meteen een belangrijk duel voor de sterk presterende formatie van oefenmeester Edwin van Maas. Beide teams vergaarden net als VVC uit de eerste vijf duel de maximale 15 punten.

Voor het volledige wedstrijdprogramma zie ook de agenda.

Foto: SV Overbos

  • SCW
  • Overbos
  • FC VVC
  • start 2e seizoenshelft

Geef jouw reactie

433 Magazine voortaan thuis ontvangen?

Neem een abonnement