KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

Voetbalman Van der Fits aan de slag bij DSS

DSS en Patrick van der Fits hebben overeenstemming bereikt over een contract. De oud speler van DSS en echte Haarlemmer zal per 1 maart voor 2,5 jaar als technisch manager aan de slag gaan op het Pim Mulier sportpark.

DSS voorzitter Martijn Egner laat weten blij te zijn met de aanstelling. ‘We zijn zeer content met de aanstelling van Patrick. Patrick heeft een DSS hart, kent de club en regio goed en het is onze overtuiging dat hij ons verder gaat helpen in het prestatiegericht denken en handelen. Deze koers hebben we vorig seizoen ingezet en de aanstelling van Patrick is een logische vervolgstap in het proces.”

Ook de nieuw technisch manager Patrick van der Fits steekt zijn enthousiasme niet onder stoelen of banken. ‘DSS is voor mij echt een slapende reus en die willen we gaan ontwaken. Dat kan ik niet alleen, maar met behulp van allemaal goede mensen bij DSS ben ik ervan overtuigd dat we tot mooie dingen in staat zijn. Samen de schouders eronder zetten om naast de breedtesport ook het winnaarsklimaat te ontwikkelen bij DSS. Bij zowel het mannen als het vrouwenvoetbal liggen in mijn ogen genoeg kansen om ons als club te ontwikkelen. De club heeft die ambities ook uitgesproken, daarmee ken ik mijn doelen voor komende jaren’, besluit van der Fits.

Van der Fits doorliep als jeugdspelers de jeugdopleiding van DSS en speelde later voor RKVV Velsen, EDO, VVSB en Noordwijk. Als trainer met een UEFA A diploma op zak verdiende Van der Fits zijn sporen tussen 2006-2023 bij onder andere HFC EDO, Stormvogels, Vitesse ’22 en VVSB. Op dit moment is Van der Fits eerste assistent-trainer van Anthony Correia bij VV Katwijk, uitkomend in de tweede divisie.

 

  • DSS
  • Van der Fits
  • VV Katwijk

Geef jouw reactie