KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

S.V. Hoofddorp gastheer populaire paastoernooien

De S.V. Hoofddorp Paastoernooien zijn weer in aantocht. Traditiegetrouw komen de F- en E- pupillen in actie op de zaterdag voor Pasen, 26 maart a.s. tijdens het Jumbo Hofman Toernooi. Voor de zesde achtereenvolgende keer is Jumbo Hofman de hoofdsponsor van dit tot in de verre omgeving bekende voetbalevenement, dat geheel in eigen beheer wordt georganiseerd. Ook dit jaar is het aantal aanmeldingen enorm.

Op tweede paasdag zijn de D-pupillen en C-junioren aan de beurt tijdens het Ardea Auto Paastoernooi. Dit toernooi staat voor de zestiende keer op het programma. Met deelnemers uit Noord-Holland, Utrecht en Zuid-Holland straalt ook hier de toernooibekendheid uit tot ver in de regio.

Voor alle deelnemende teams is er een beker te verdienen en een lekkernij. Het programmaboekje voor het Jumbo Hofman Toernooi en het Ardea Auto Paastoernooi zijn te downloaden via de website van S.V. Hoofddorp http://www.svhoofddorp.nl/download-documenten. De toegang tot deze Paastoernooien op sportcomplex de IJvelden in Hoofddorp is gratis.

Foto: Ton Hofstra

 

  • SV Hoofddorp
  • paastoernooien

Geef jouw reactie