KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

KIKA jeugdtoernooi bij Zwanenburg

Op zaterdag 26 en zondag 27 maart a.s. is het zover. VV Zwanenburg organiseert een groot jeugdvoetbaltoernooi. Alle opbrengsten van dit speciale toernooi gaan naar KIKA.

De organisatie is al maanden bezig. Erik Smit, één van de organisatoren van het toernooi bij vv Zwanenburg: ’Heel veel is al geregeld. We kijken uit naar een geweldig toernooi met 104 teams van 30 verschillende verenigingen. Bij de E-junioren doet zelfs een Engels team mee uit Kent. Het lijkt ons prachtig om KIKA namens de spelers een mooi bedrag te kunnen aanbieden.’

Koekjes voor KIKA

Het is voor de tweede keer dat vv Zwanenburg het KIKA toernooi organiseert. Lucille Hulst van de organisatie: ' Vorig jaar konden we KIKA een bedrag van € 3500,- overhandigingen. Het zou geweldig zijn als we dat dit jaar kunnen overtreffen.‘ Er zijn diverse acties opgezet. Een aantal vrijwilligers bakt wekelijks verse appeltaarten die verkocht worden in de kantine. De teller staat op € 235,-. Ook is er een actie ‘scoren voor KIKA’ waarbij men een bedrag kan zetten op ieder gescoord doelpunt tijdens het toernooi. Bedrijven hebben leuke donaties gedaan en verschillende teams zijn bezig met originele acties, zo verkopen spelers van de D1 heerlijke koekjes.

Programma

Zaterdagochtend spelen de mini's, de F-jes en de MC. 's Middags spelen de C-junioren. Zondag beginnen de D- junioren en de MD en 's middags voetballen de E-junioren. Na elk blok is er een prijsuitreiking. De prijsuitreiking zondag begint rond 16.00 uur met het uitreiken van de cheque aan Rien Schimmel van KIKA. Hij reikt daarna de prijs uit aan het team voor de leukste inzamelingsactie of het hoogste bedrag. Dit team kan een VIP-arrangement voor Ajax - PEC Zwolle met het hele team winnen.
Erik Smit: ’Het organiseren van een toernooi is niet mogelijk zonder sponsoren en vrijwilligers. Zelfs jeugdleden helpen mee tijdens dit toernooi. Bij het fluiten, met de verkoop van snoep en met het opruimen aan het eind van de dag. We gaan er weer een gezellig en sportief toernooi van maken en we hopen op veel bezoekers.’

Parkeerdrukte

Zwanenburg ontvangt op zaterdag en zondag van het paasweekend veel bezoek. Ook inwoners van Zwanenburg en Halfweg zijn van harte welkom om een kijkje te nemen. De organisatie roept mensen die uit de buurt komen op vooral lopend of per fiets naar de vereniging te komen. Aan buurtbewoners wordt om begrip gevraagd voor eventueel parkeeroverlast. ‘Het is voor een heel goed doel’, besluit Smit.

 

  • VV Zwanenburg
  • KIKA
  • jeugdvoetbaltoernooi

Geef jouw reactie

433 Magazine voortaan thuis ontvangen?

Neem een abonnement