KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

Hoofddorp haalt nacompetitie, DSOV veilig

S.V. Hoofddorp mag zich na een sterke twee seizoenshelft gaan opmaken voor de strijd om een ticket voor de eerste klasse. De ploeg van scheidend trainer Jimmy Simons sloot de competitie zondag af met een 3-1 zege op SCH’44.

West Frisia is de eerste tegenstander voor S.V. Hoofddorp. Donderdag, Hemelvaartsdag, volgt de eerste wedstrijd in Enkhuizen. De return op de IJvelden is zondag 28 mei.

DSOV hoeft niet op herexamen voor de tweede klasse. De Vijfhuizers wonnen zelf knap van Hooglanderveen (1-2) en profiteerden optimaal van de 3-4 nederlaag van DCG tegen United/DAVO. Voor R.K.S.V Pancratius zit het seizoen er ondanks een derde plaats in de eindrangschikking op. Kampong (4e) en SCH’44 (9e) mogen dankzij het behalen van een periodetitel wel aan de nacompetitie meedoen.

VV Zwanenburg opende het competitietoetje met een 1-1 gelijkspel tegen Saenden. De ploeg van Mehmet Simsek moet voor de tweede poulewedstrijd zondag naar Wijk aan Zee. Winst lijkt dan noodzakelijk om kans te maken op een terugkeer naar de derde klasse.

R.K.V.V. Teylingen, dat het doel heeft om in de tweede klasse te blijven, begon sterk aan de barrage. In Delft werd Full Speed met 1-4 verslagen. Op Hemelvaarsdag volgt in Sassenheim de return. Bij een gunstige afloop treft Teylingen de winnaar van het tweeluik tussen Aalsmeer en het Haagse ODB. Het heenduel tussen deze teams eindigde zonder winnaar (2-2).

Uitslagen zondag 21 mei:

2B Hooglanderveen – DSOV 1-2
2B VVIJ – Pancratius 2-0
2B S.V. Hoofddorp –SCH’44 3-1
Voor promotie
VV Zwanenburg -Saenden 3e/4e klasse 1-1
Tegen degradatie
West 2 Full Speed - Teylingen 2e/3e klasse 1-4

 

 

 

  • SV Hoofddorp
  • DSOV
  • Pancratius
  • Teylingen
  • Zwanenburg

Geef jouw reactie