KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

De Ruiter en Lancel verlengen bij FC Lisse

Hoofdtrainer Robbert de Ruiter en assistent-trainer Arno Lancel blijven FC Lisse ook komend seizoen trouw. De Ruiter nam oktober 2015 bij FC Lisse het roer over van trainer Arjan van der Laan, die bondscoach werd van het Nederlands vrouwenvoetbalelftal Lancel is al sinds 2005 verbonden aan FC Lisse.

De Ruiter had niet lang nodig om zijn weg te vinden binnen FC Lisse. De trainer die als laatste trainer de Topklasse instapte, was ook de eerste die zijn contract verlengde. Met zijn team werden afgelopen jaar stappen gemaakt op prestatief en conditioneel vlak. FC Lisse startte dit seizoen met als doelstelling een positie in het linkerrijtje.

De club verraste vriend en vijand door met fris en aanvallend voetbal de eerste periodetitel te pakken in de derde divisie van de zaterdagamateurs. Daarmee is FC Lisse nu reeds verzekerd van een plek in de nacompetitie, richting de tweede divisie. Er zit mogelijk meer in het vat. FC Lisse voert momenteel immers de ranglijst aan.

Lancel is voor De Ruiter een ideaal klankbord. Bovendien kent hij de klappen van de zweep. Bij FC Lisse deed hij reeds veel ervaring op als assist onder de hoofdtrainers Niek Oosterlee (2005 tot en met 2009) en Misha Salden (2009 tot en met 2015).

Foto: Hubert Habers

  • Robbert de Ruiter
  • Arno Lancel
  • FC Lisse

Geef jouw reactie