KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

433 zoekt nieuw schrijftalent met passie voor voetbal

De regio waarover 433 Magazine bericht blijft groeien. Voor onze goedbezochte website www.433magazine.nl. en het veel gelezen blad, dat zes keer per jaar verschijnt in Haarlemmermeer, Heemstede, Haarlem de Bollenstreek en Aalsmeer en omgeving, zijn we ter versterking van ons freelancebestand dan ook op zoek naar nieuw schrijftalent.
Ben je een groot voetbalfan en volger van het regionale amateurvoetbal en vind je het leuk om daarover te schrijven? Dan zijn we misschien wel op zoek naar jou.

Het gaat om een freelancefunctie, waarbij je zelf je tijd kan invullen. De werkzaamheden kunnen verricht worden vanuit huis, maar je krijgt ook de kans om zelf op pad te gaan om een interessant artikel te maken. Je kunt daarbij rekenen op goede begeleiding vanuit onze redactie. Een (onkosten)vergoeding behoort tot de mogelijkheden.

Spreekt deze functie jou aan? Neem dan via e-mailadres redactie@433magazine.nl contact met ons op. Vergeet daarbij niet jezelf kort te introduceren en te melden waarom jij een aanwinst bent voor het team van 433 Magazine.

  • 433 Magazine
  • schrijftalent

Geef jouw reactie