KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

Voorbeschouwing zondagclubs

Het voorkomen van degradatie lijkt voor de meeste zondagamateurclubs in de tweede seizoenshelft het voornaamste doel. Op uitzondering van Pancratius verkeren alle ploegen in de gevarenzone. Direct een positief resultaat halen in de eerste wedstrijd na het winterreces zal in ieder geval het vertrouwen in een goede afloop versterken.

In 2B neemt SV Hoofddorp, dat twaalfde staat, het in Utrecht op tegen middenmoter Kampong. De ploeg van Jimmy Simons verloor het thuisduel eerder dit seizoen met 1-2. De coach heeft er het volste vertrouwen in dat Hoofddorp zich nog kan opwerken naar het linkerrijtje. Hoofddorp werd in de eerste helft van het seizoen gekweld door blessures en werd zo volgens Simons beperkt in de aanvallende mogelijkheden.

RKSV Pancratius ontvangt in dezelfde afdeling het sterke SCH’44. Het verschil tussen beide teams is drie punten in het voordeel van de bezoekers. In Harmelen eindigde het treffen in een ruime 3-0 zege voor de gastheer.

In 3C spelen DSOV en VV Zwanenburg allebei een thuisduel. De Vijfhuizers spelen tegen concurrent IVV, dat maar één punt meer heeft. Zwanenburg treft Ouderkerk, dat zich eveneens in de gevarenzone bevindt.  SV DIOS, 4F, treft in Amstelveen koploper Sporting Martinus. In Nieuw-Vennep verloor de equipe van Dave Lange met 0-3.

Foto: Ton Hofstra

  • S.V. Hoofddorp
  • Pancratius
  • Zwanenburg
  • DSOV
  • DIOS

Geef jouw reactie

433 Magazine voortaan thuis ontvangen?

Neem een abonnement