KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

Sterspeler bij het kopen of verkopen van een woning

Een huis kopen is vaak de grootste aankoop van je leven. Daarom wil je goed voorbereid zijn en weten wat je kunt verwachten. En daar schakel je toch een expert voor in? Hugtenburg & de Vries valt zeker in deze categorie. Het kleine, hechte team staat je op persoonlijke en professionele wijze bij om jouw droomhuis te vinden. Daarnaast maken verkoop en taxatie deel uit van de werkzaamheden van Hugtenburg & de Vries, de makelaar die bekend staat op zijn no-nonense mentaliteit en korte lijnen.

Sterke affiniteit met voetbal
Bij een redactioneel artikel over Hugtenburg & de Vries wordt natuurlijk gezocht naar een connectie met voetbal. Lang zoeken is dat in dit geval niet. Bij mede-eigenaar Mario de Vries is de bal en ook de fluit nooit weer weg. Mario is als vrijwilliger actief bij DSS waar hij onder meer één van de organisatoren is van de jaarlijkse en groots opgezette voetbalquiz. Ook is Mario actief als scheidsrechter voor de KNVB, maar daar waren de trouwe lezers van zijn column in dit medium al van op de hoogte. Zelf voetbalde hij voor de Valkeniers in Den Haag, de club waar Aad de Mos in begin van zijn jaren als trainer ook actief was. Ook compagnon Jorrit Otte heeft via zijn dochter sinds kort een extra connectie met DSS. Zelf voetballen deed hij ook. Volgens eigen zeggen mocht dat geen naam hebben. Collega Mario bleek het zelfs niet te weten. Wanneer je vraagt naar HFC Haarlem - in de spreekkamer aan de Generaal Cronjéstraat 66 sieren oude shirts en vanen en foto’s de wand - klinkt er enige weemoed in Mario zijn stem door. ‘We waren ook lid van de business club en ik zat iedere thuiswedstrijd op de tribune. Een mooie tijd. Jammer dat de club er niet meer is.’ Gelukkig worden de herinneren wel levend gehouden en organiseert de stichting HFC Haarlem 1889 nog met regelmaat activiteiten.

Breed speelveld
Het werkgebied van Hugtenburg & de Vries strekt zich grofweg uit van Het Noordzeekanaal tot en met Hoofddorp. De aan- en verkoop van woningen op de particuliere markt en taxaties – voornamelijk starters en doorstarters – is het speelveld waar ze zich voornamelijk op richten en zich voelen als een voetballer die een hattrick scoort. Mario: ‘Je moet vooral doen waar je goed in bent.’ De tactiek die ze hanteren in hun werkwijze omschrijven Mario en Jorrit als meer aanvallen dan verdedigen. Om in voetbaltermen te spreken, kun je dus spreken van 433. Jorrit: ‘Dat is ook wel nodig. Je moet er in deze tijd echt bovenop zitten en bereid zijn om een stapje extra te doen.’ ‘Ik zie ons vak zeker als topsport’, vult Mario aan. Hoewel ze als topsporters dus hard werken, nemen ze zichzelf niet te serieus en dat werpt zijn vruchten af. Een mooiere manier dan mond-tot-mondreclame is er niet en dat is wel de wijze hoe het vaak gaat bij Hugtenburg & de Vries. Jorrit: ‘Veel mensen komen zo bij ons binnen.’ ‘Ook merken we dat we niet vergeten worden. Zo nam recent een klant contact met ons op die we dertig jaar geleden ook hadden geholpen bij de aankoop van zijn woning. Dat zijn mooie complimenten,’ vult Mario aan. De opstelling, waarbij de te voeren tactiek licht kan worden aangepast, blijk vaak de juiste. Never change a winning team is een bekende uitspraak en dus absoluut op Hugtenburg & de Vries van toepassing.

Dit artikel publiceren we ook in onze winteruitgave. Mis deze niet!

 

  • Hugtenburg & De Vries
  • makelaar
  • Haarlem

Geef jouw reactie