KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uitslagen

Katwijk opnieuw beste amateurclub van Nederland

Volgens een scenario wat zelfs voetbalvolgers met veel fantasie niet hadden bedacht is VV Katwijk zaterdag amateurkampioen geworden. Door zelf met 1-0 te verliezen van Excelsior Maassluis kon de formatie van Anthony Correia het titelfeest na afloop niet direct vieren, maar dat kwam al snel goed.

Ruim 1750 Katwijk-supporters reisden de selectie zaterdag achterna naar Maassluis, maar zij kregen in eerste instantie een flinke teleurstelling te verwerken. Door het verlies was het zo nog even afwachten geblazen. Het vizier werd gericht op de andere velden en daar bleken uitslagen en tussenstanden gunstig. Alle festiviteiten op De Krom werden toch opgestart en gezamenlijk werd de uitslag bij De Treffers - Jong Sparta afgewacht. De Rotterdammers verloren en zo bleek Katwijk voor geen enkel team meer te achterhalen.

De KNVB, met schaal, was inmiddels ook gearriveerd in Katwijk. De selectie kreeg rond 20.00 uur op een bomvol parkeerterrein van sportpark De Krom de kampioensschaal overhandigd uit handen van Huig van der Plas, de grondlegger van het prestatieve voetbal bij VV Katwijk en vervolgens werd er tot in de vroege uurtjes doorgefeest.

 

  • VV Katwijk

Geef jouw reactie