Uitslagen

SCPB'22 freewheelend naar de titel in Rijpwetering

SCPB’22 mag zich eersteklasser noemen. In de kampioenswedstrijd kwam de ploeg van Danny Hijzelendoorn niet in de problemen. SCPB’22 rekende eenvoudig af met SV ROAC en pakte door een 0-3 zege de felbegeerde titel.

Het zware werk was een week eerder al verricht door mede-titelkandidaat Sporting Martinus met 2-1 te verslaan. In Rijpwetering had SCPB’22 de zenuwen duidelijk onder controle. Een snelle voorsprong hielp daar zeker bij. Dave Hertog bezorgde zijn ploeg met het tweede doelpunt nog voor rust een comfortabele 0-2 voorsprong.

ROAC bleek niet bij machten om iets terug te doen en zo werd de tweede helft niet meer dan een formaliteit voor de bezoekers. Een toegift voor de meegereisde supporters van SCPB’22 kwam er nog wel met de 0-3 van Bas Pel. Komend seizoen speelt de club voor het eerst op zaterdag onder leiding van de nieuwe hoofdtrainer Patrick van Leeuwen.