KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

Geslaagd Han Bastiaanstoernooi bij Teylingen

Vele jonge voetballers waren in het weekend van 20 en 21 mei weer actief op de velden van R.K.V.V Teylingen voor het jaarlijkse Han Bastiaanstoernooi. Naast een toernooi voor de JO9 en JO11 had de organisatie dit jaar besloten om een tweede toernooidag aan het programma toe te voegen. Ook de JO13 en de JO15 konden zo op eigen terrein de krachten meten.

Eerst stond voor de jongste jeugd nog de minstens net zo leuke tentennacht op het programma. Een avondje uit met veel spelletjes, zwembad en bingo en vervolgens overnachten bij de voetbal. Van (op tijd) slapen kwam natuurlijk weinig terecht. De volgende dag moet er natuurlijk wel gevoetbald worden. Liefst 7 teams van Teylingen spelen het toernooi op zaterdag en 1 team lijkt geen last te hebben van het korte nachtje. Teylingen JO11-2 zit nog vol adrenaline en wint het toernooi. De andere teams van de club voetballen met veel plezier en maken een geweldige dag mee.

Een toernooi is geen succes zonder de inzet van veel vrijwilligers. Op de zaterdag zijn veel spelers uit JO15-1 bereid gevonden om onder goede begeleiding van twee ervaren scheidsrechters hun eerste wedstrijdjes te fluiten. Op zondagochtend mogen de jongens van de JO15 zelf aantreden. Hoe leuk is het dat ook het hoofdveld van Teylingen bespeeld kan worden? Na de JO15 is het ’s middags de beurt aan JO-13. Ook teams van onder meer DIOS, Zwanenburg, SJC, Ter Leede, Noordwijk, FC Lisse maken hun opwachting. Het weer is prachtig, de sfeer gezellig en de wedstrijden zijn sportief. De traditie van dit mooie toernooi zal in 2018 dan ook zeker voortgezet worden.

 

  • R.K.V.V Teylingen
  • Han Bastiaanstoernooi

Geef jouw reactie