KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

Bijtende Van Eeuwijk per direct weg bij Lisse

FC Lisse moet handhaving in de tweede divisie zien te bewerkstelligen zonder Martin van Eeuwijk. Na een bijtincident van afgelopen weekend in het treffen met HHC Hardenberg heeft Lisse het besluit genomen om zijn contract te ontbinden.

Van Eeuwijk beet zaterdag Ashwin Manuhutu in een onderling duel in het been. 'In overleg met diverse partijen heeft FC Lisse besloten om na het incident het contract met Martin van Eeuwijk per direct op te zeggen. We willen het bij deze verklaring laten in het belang van de wedstrijd van zaterdag. De spelers en staf zich optimaal kunnen voorbereiden richting de enorm belangrijke wedstrijd tegen Jong Sparta', zo valt op de clubsite te lezen.

Het is al de tweede keer in korte tijd dat FC Lisse het contract van een speler ontbindt. Keeper Brian van der Werff kon direct vertrekken nadat hij in de wedstrijd tegen IJsselmeervogels doelbewust snoeihard een bal in de dug-out van de tegenstander schoot.

Met nog één wedstrijd te spelen staat FC Lisse op een promotie/degradatieplaats. Zaterdag moet de formatie van trainer Robbert de Ruiter Jong Sparta verslaan om kans te maken op directe handhaving in de tweede divisie.

  • Martin van Eeuwijk
  • bijtincident
  • FC Lisse

Geef jouw reactie

433 Magazine voortaan thuis ontvangen?

Neem een abonnement