KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

FC Lisse en Ter Leede in KNVB- beker

Het toernooi om de KNVB- beker begint op zaterdag 19 augustus met de 1e kwalificatieronde. In twee kwalificatierondes zullen 68 amateurclubs strijden om 27 felbegeerde plekken in het hoofdtoernooi. Op zaterdag, 1 juli, zal in Zeist geloot worden voor de 1e en 2e kwalificatieronde. Deze loting zal live te zien zijn op KNVB.nl.

Voor de eerste kwalificatieronde zijn 54 amateurclubs gekwalificeerd. Dit zijn de 24 halvefinalisten uit de districtbekers, waaronder Ter Leede, en dertig teams uit de derde divisie. Van deze 54 clubs zullen er 26 worden vrijgeloot voor deelname aan deze ronde. De andere 28 clubs zullen in een onderling duel op zaterdag 19 augustus strijden om een plek in de 2e kwalificatieronde.

Op dat moment stromen ook veertien teams uit de tweede divisie, waaronder FC Lisse in. De drie (plaatsvervangend) periodekampioenen uit de hoogste amateurklasse van afgelopen seizoen zijn automatisch geplaatst voor de 1e ronde van het hoofdtoernooi.

De profclubs maken eind september hun entree. De amateurclub heeft bij deze loting recht op een aantrekkelijke thuiswedstrijd.

 

  • KNVB-beker
  • FC Lisse
  • Ter Leede

Geef jouw reactie

433 Magazine voortaan thuis ontvangen?

Neem een abonnement