KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

Voorbeschouwing zaterdag 24 september

FC Lisse

De ploeg van trainer Robbert de Ruiter begint als medekoploper in de derde divisie aan speeldag zeven. SteDoCo komt als de huidige nummer elf zaterdag naar sportpark Ter Specke. De club uit Hoornaar heeft zoete herinneringen aan de editie van vorig seizoen. FC Lisse verloor thuis met 2-4 en heeft zodoende nog iets recht te zetten.

SV Overbos

In 2A zijn het aan het begin van het seizoen al zorgelijke tijden voor SV Overbos. De ploeg van Stefan Teeken stond in de eerste drie wedstrijden telkens aan de verkeerde kant van de score en incasseerde bovendien al tien treffers. In Zuidoostbeemster staan de gezichten heel wat vrolijker. ZOB heeft al zes punten en staat daarmee voorlopig op de derde plaats. De Hoofddorpers zullen de komende twee thuisduels moeten aangrijpen om het tij te keren.

SCW

SCW herstelde zich vorige week knap van de valse competitiestart. VVA/Spartaan delfde met 3-0 het onderspit. Komende zaterdag wacht de formatie van trainer Edwin van Maas in Amsterdam het treffen met Arsenal. Voor de tegenstander is het pas de tweede wedstrijd van dit seizoen.

UNO

VV UNO lijkt langzaam te wennen aan het hogere niveau in de derde klasse. Tegen SV Zandvoort bleef de schade na twee zware nederlagen met 2-3 binnen de beperken. Om van de laatste plaats in 3B af te komen is meer nodig. De ploeg van trainer Maarten Slagtveld krijgt zaterdag in Amsterdam een nieuwe kans. Tegenstander VVA/Spartaan hoort met één keer winst en één keer verlies op dit moment tot de middenmoters.

Kagia

De Lisserbroekers zijn net als FC VVC en VEW gestart met de maximale zes punten uit de eerste twee wedstrijden. Fusieclub Blauw Wit Beursbengels, zaterdag de volgende opponent in eigen huis, staat ook op zes. De Amsterdammers hadden daar echter wel drie duels voor nodig. Het aantal voor gescoorde doelpunten, 13 stuks, geeft ook een indicatie over de kracht van de tegenstander.

FC VVC

Na een weekend zonder competitieverplichtingen staat FC VVC te popelen om de competitie te hervatten. De adepten van trainer Rini van Roon beginnen als koploper aan wedstrijd drie tegen VEW. De ploeg uit Heemstede won ook zijn eerste twee wedstrijden. In 3B is zo sprake van een vroege topper.

RKSV Pancratius

Ook RKSV Pancratius speelde door het lage en ongelijke aantal teams in 4E pas twee competitiewedstrijden. De Badhoevedorpers sloten twee keer af met winst. Tegenstander SC Muiderberg staat ook op zes punten, maar had daar 90 minuten langer voor nodig. In de drie door Muiderberg gespeelde partijen vielen in totaal al 25 doelpunten.

Wedstrijden zaterdag 24 september

Derde divisie FC Lisse – Stedeco
2A SV Overbos – ZOB
3B Arsenal – SCW
3B VVA/Spartaan – VV UNO
3B Kagia – Blauw Wit Beursbengels
3B VEW – FC VVC
3B SV Hoofddorp vrij
4E SC Muiderberg – RKSV Pancratius

 

 

  • FC VVC
  • UNO
  • VV Kagia
  • UNO
  • Pancratius
  • FC Lisse
  • SCW

Geef jouw reactie