KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

Vijfklapper VVC tegen Stormvogels, Pak slaag SCW

FC VVC is de tweede seizoenshelft in 3B voortvarend begonnen. In eigen huis had de ploeg van trainer Rini van Roon een eenvoudige middag tegen Stormvogels. Het treffen in 3B eindigde in 5-0.

Kevin van Vilteren, Tom Pauw, Menno Martens (strafschop), debutant Kay de Koker en invaller Matthijs Kinkel waren de schutters voor FC VVC. Trainer Van Roon gunde ook verdediger Bohdi Sneekes als wisselspeler een eerste optreden in het vlaggenschip. De Nieuw-Vennepers blijven zo derde en zijn ook na zes duels nog zonder puntverlies in de tweede periode.

In dezelfde afdeling werd de imponerende reeks zeges van SCW van voor de winterstop direct ruw onderbroken. Op bezoek bij runner-up Zandvoort slikte de ploeg van trainer Edwin van Maas een geflateerde 5-0 nederlaag. SCW dicteerde in de beginfase, maar kwam na twintig minuten wel met 1-0 achter. Zandvoort liep snel uit naar 2-0. De bezoekers lieten daarna een uitgelezen kans onbenut. De 3-0 bleek de nekslag. SCW staat nog wel vierde, maar ziet enkele achtervolgers dichter bij komen.

Foto: Jan Klootwijk FC VVC

  • VVC
  • SCW

Geef jouw reactie