KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uitslagen

Opmars Koninklijke HFC gestuit, Katwijk pakt slechts één punt

Aan een zeer fraaie reeks van de Koninklijke HFC in de tweede divisie is zaterdag een einde gekomen. De Haarlemmers verloren in Maassluis met liefst 4-0 van Excelsior en raken zo verder achterop bij AFC en IJsselmeervogels. Voor de ploeg van Gertjan Tamerus was het de eerste nederlaag in competitieverband sinds 20 oktober 2018.

Katwijk kwam in Arnhem niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen Jong Vitesse. Norair Mamedov maakte na een combinatie met Robbert Susan de achterstand snel weer ongedaan. Rijnsburgse Boys verloor in een doelpuntrijkduel met 3-4 van Spakenburg en blijft zo een positie in de middenmoot bekleden. Aanwinst Furghill Zeldenrust was op de Middenmors de grote man met twee treffers. Thomas Bakker opende de score voor de Uien. De thuisclub zag Spakenburg na een 2-0 voorsprong knap terug komen. Pas bij een 2-4 achterstand was het woord weer aan de thuisclub, maar verlies kon niet meer worden afgewend.

Een divisie lager behaalde koploper Noordwijk een nipte 2-1 zege op ASWH. Tjeerd Westdijk en Denzel James scoorden voor de equipe van Kees Zethof. De marge van vijf punten voorsprong op de eerste achtervolgers blijft zo intact. FC Lisse beleefde een zwarte middag en verloor met liefst 5-1 van Jong Groningen. Ook SJC stelde teleur. In Amsterdam bleek het eveneens laag geklasseerde De Dijk met 3-1 te sterk. Pas in de slotfase kon SJC, bij een 3-0 tussenstand, via Sven Wisselink iets terug doen.

  • Koninklijke HFC
  • Katwijk
  • Rijnsburgse Boys
  • Noordwijk
  • FC Lisse
  • SJC

Geef jouw reactie

433 Magazine voortaan thuis ontvangen?

Neem een abonnement