KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

DIOS wijzigt koers en breekt met Gargili

Bij SV DIOS gaat het roer om. Na dit seizoen zal er een nieuw hoofdbestuur met een bestuurslid voetbalzaken zijn, nieuwe gezichten in het technisch hart en wil men een andere opzet van het selectiebeleid bij de senioren mannen. Zo wordt de selectie 1, 2 en 3 vervangen door 1, 2 en een O23 selectie, waardoor er een nog betere aansluiting/doorstroming wordt gecreëerd voor de talentvolle jeugdspelers die DIOS heeft. Als onderdeel van deze gewijzigde koers gaat de club op zoek naar een nieuwe trainer.

‘Ayhan Gargili is een prima trainer voor het 1e elftal en heeft sinds januari 2020 een goed presterend 1e elftal neergezet, dat na een moeizame start destijds, nu bovenin de 2e klasse meedraait en ook het 2e elftal draait bovenin de 2e klasse mee. Het bestuur wil dan ook duidelijk maken dat het zeker niet aan de kwaliteiten van deze trainer ligt, maar dat men op zoek gaat naar iemand die de complete selectie tot en met JO23 als aandachtspunt en verantwoordelijkheid krijgt’, laat voorzitter Peter Damen weten.

Het feit dat DIOS wat aan de late kant met deze beslissing komt, ligt in het feit dat de bestuurswisseling veel tijd heeft gekost. Dat laatst geldt ook voor de organisatie rondom de gelukkig verdwenen coronaregels en het 75-jarig jubileum van de club, welke nu volop aan de gang is.
De vereniging gaat op zoek naar een compleet nieuwe staf. Eerder was al besloten om na dit seizoen te stoppen met Wout Gerrits. Het nieuwe O23 team hoopt DIOS met iemand uit de eigen gelederen te kunnen bemannen.

  • Ayhan Gargili
  • SV DIOS

Geef jouw reactie