KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

Heerschop gastspreker veilingavond Kon. HFC

De Koninklijke HFC organiseert op vrijdag 25 mei haar eerste veilingavond. Een team van vrijwilligers is, onder begeleiding van ‘Veiling op je club’ al weken bezig om de voorbereidingen te treffen. De veiling, gecombineerd met de reguliere sponsorborrel, zal in het clubhuis plaatsvinden met vooraf een VIP-borrel met buffet. Voor de sponsorborrel worden de gasten persoonlijk uitgenodigd. De veiling is voor iedereen toegankelijk en vangt aan om 20.00 uur. De bekende cabaretier Peter Heerschop zal als gastspreker de avond aftrappen.

Heerschop zal tijdens de VIP-borrel een half uur optreden en aansluitend de veiling openen. De cabaretier, acteur, programmamaker en schrijver is onder andere bekend van zijn column ‘Lieve Marianne’ op radio 538. Op tv was hij o.a. te zien in Kopspijkers en Ik hou van Holland. Met theatergroep NUHR is Heerschop al vele jaren te zien in de theaters.

Bijzondere items
Er worden tijdens de veiling zo’n tweehonderd gevarieerde items geveild. Zo zijn er typische voetbalzaken zoals wedstrijdkaarten en gesigneerde shirts, maar ook diverse weekendjes weg, team-uitjes, avondjes uit naar cabaret- en muziekoptredens en vele andere kavels. Iedereen is zo in de gelegenheid om te bieden. Aan het eind van de avond zal de trekking plaatsvinden van twee loterijen, met als fantastische hoofdprijzen: een LG wasmachine t.w.v. €2.000,- (veilingloterij) en een laptop (jeugdloterij). De opbrengst van de veiling en de loterijen zal ten bate komen aan de nieuwbouw van clubhuis en tribune.

Kon. HFC is ook een vereniging met het hart op de goede plaats. Wij betrekken er daarom ook een goed doel bij. Support Casper, een stichting die onderzoek doet naar de behandeling van alvleesklierkanker, zal een deel van de opbrengst ontvangen. Casper van Eijk, tevens de clubarts van Feyenoord, was ooit spreker tijdens een sponsorborrel.

 

  • Koninklijke HFC
  • veiling
  • Peter Heerschop

Geef jouw reactie

433 Magazine voortaan thuis ontvangen?

Neem een abonnement