KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

Sportieve YouTube sensatie Creators FC naar FC Lisse voor het goede doel

Voetbal is zoveel meer dan alleen proberen drie punten te halen en kampioen worden. Voetbal draait ook om verbinden, plezier maken en elkaar rugdekking geven. Op dinsdag 10 oktober komt dit allemaal samen wanneer een gelegenheidselftal van FC Lisse aantreedt tegen het befaamde Creators FC.

Dit team van bekende YouTubers en TikTokkers, met 220.000 abonnees op Youtube en meer dan 500.000 volgers op TikTok, speelt landelijk haar wedstrijden waarbij het niet draait om de winst, maar om geld bij elkaar spelen voor het goede doel. Sinds het bestaan van Creators FC haalde het team al meer dan € 1.000.000 op voor goede doelen.

Op dinsdag 10 oktober spelen FC Lisse en Creators FC voor Stichting IT4Kids. Voor veel kinderen in Nederland is sporten niet vanzelfsprekend door financiële of fysieke uitdagingen. IT4Kids zamelt afgeschreven hardware in van bedrijven en schenkt (namens de donateur) de waarde hiervan aan projecten van goede doelen die deze kinderen een structurele sportkans geven.

De kaartverkoop voor FC Lisse tegen Creators FC is inmiddels gestart via fclisse.nl. Tickets zijn alleen online te koop voor 7,50 euro per kaartje. De ticketopbrengst gaat volledig naar het goede doel. De aftrap op dinsdag 10 oktober is om 19.30 uur. Vanaf 18.30 uur zijn bezoekers welkom in het clubhuis en rondom het hoofdveld van FC Lisse.

Fotbijschrift: Creators FC speelt in wisselende samenstellingen met verschillende influencers.

  • FC Lisse
  • Creators FC
  • YouTube
  • Tik Tokkers
  • Stichting IT4Kids
  • influencers

Geef jouw reactie