KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

Rijnsburgse Boys langer in zee met Hudepohl

De selectie van Rijnsburgse Boys voor komende seizoenen begint steeds meer vorm te krijgen. Max Hudepohl is de volgende speler die zijn contract bij de tweede divisionist heeft verlengd.

De vleugelspits (22), die op de Middelmors bezig is aan zijn derde seizoen, heeft maandag een nieuwe contract ondertekend dat hem tot 2021 aan Rijnsburgse Boys bindt.

‘Ik ben heel blij met de contractverlenging. De club heeft gekozen voor continuïteit, met het snel vastleggen van spelers als Jeffrey Jongeneelen, Bram Ros, Jeroen Spruijt, Richard van Nieuwkoop en noem ze allemaal maar op. Zo wordt er gebouwd aan een team van de toekomst. Ik ben blij dat ik daar ook deel van mag uitmaken. We kunnen individueel en als team alleen maar beter worden. Voorlopig moeten we het van wedstrijd tot wedstrijd bekijken. Na de winterstop kijken we dan wel waar we staan en of we mee kunnen doen om de eerste plaats’, laat Hudepohl op de clubsite weten.

Rijnsburgse Boys staat na negen speelrondes op de vijfde plaats met zestien punten. Komende zaterdag gaat de equipe van Wilfred van Leeuwen op bezoek bij het laaggeklasseerde Barendrecht.

Foto: Rijnsburgse Boys

 

  • Rijnsburgse Boys
  • Max Hudepohl

Geef jouw reactie

433 Magazine voortaan thuis ontvangen?

Neem een abonnement