KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

RKSV Pancratius bekert verder na winst op Ouderkerk

Het zondagelftal van Pancratius heeft zich met een ruime zege geplaatst voor de volgende ronde in de districtsbekercompetitie 2015/2016. Thuis werd Ouderkerk met 5-1 verslagen. De volgende bekerwedstrijd staat gepland voor 3 december, opnieuw thuis, tegen De Bilt.

Tweedeklasser Pancratius blijft het goed doen in de bekercompetitie. Nadat op 25 oktober al Schoten (zondag) met 2-0 werd verslagen, werd zondag 22 november derdeklasser Ouderkerk aan de spreekwoordelijke zegekar gebonden. Het werd uiteindelijk 5-1 nadat de ploeg van Bart Jansen al in de vijfde minuut op voorsprong was gekomen via een kopbal van Joël Panka. De 2-0 viel al snel daarna. Het was Jean Pierre Kerkeboom die na een korte hoekschop doeltreffend uithaalde.

Ouderkerk stelde daar weinig tegenover, mede doordat het slordig speelde, zag trainer Bart Jansen. Het duel werd vlak voor rust eigenlijk al beslist door doelpunten van Steffan Hoogland en Ralf Fenne. Ruststand 4-0.

Na de thee en het opdrogen van een flinke hagelbui gebeurde er eigenlijk niet veel meer. Pancratius drong niet meer aan en Ouderkerk stelde daar nauwelijks iets tegenover. Pas aan het eind van de wedstrijd kon het publiek de koude handen even warm klappen doordat Steffan Hoogland de 5-0 op het scorebord zette. Floris van der Linden wist in de slotfase de eer te redden: 5-1.

Foto Hans van Dijk

Geef jouw reactie

433 Magazine voortaan thuis ontvangen?

Neem een abonnement