KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

HBC toont daadkracht en haalt Van den Ban als keeperstrainer

Serge van den Ban versterkt met onmiddellijke ingang de technische staf van zondag derdeklasser HBC. De voormalig doelman van onder meer Haarlem, Dordrecht, MVV, en Telstar heeft in Heemstede een contract voor anderhalf jaar als keeperstrainer ondertekend.

Van den Ban (39) en woonachtig in Haarlem werkte tot de zomer in de jeugdopleiding van Arsenal. Sinds dit seizoen traint hij de sluitposten van RKC Waalwijk en heeft hij zijn eigen keepersschool bij Olympia.

Met de komst van Van den Ban vergroot de technische staf onder leiding van Jasper Ketting de mogelijkheden om de ambitieuze doelstellingen van HBC te realiseren. Samen met Danny Vinken, zijn zij verantwoordelijk, om het niveau van onze selectiekeepers te verhogen. Van den Ban zal op de wedstrijddagen ook plaats op de bank nemen. Van den Ban heeft een goed gevoel overgehouden aan de gespreken met Ketting en omarmt de ambitieuze aspiraties van HBC.

Fotobijschrift van links naar rechts: Jasper Ketting (hoofdtrainer, red.), Serge van den Ban en Eric Melein (bestuurslid financiële zaken, red.).

  • HBC
  • Serge van den Ban

Geef jouw reactie