433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uitslagen

Hoofddorp in extra tijd naast koploper

Onderin de eerste klasse A heeft SV Hoofddorp voor een surprise weten te zorgen. De in zwaar weer verkende ploeg van Jethro Abram kende zondag een mooie opsteker door koploper JOS/Watergraafsmeer op 2-2 te houden. Mohamed Chih benutte in de 96ste minuut een strafschop voor Hoofddorp.

Revelinio Vermeer zette de laag geklasseerde thuisclub in de eerste helft zelfs op voorsprong. De Amsterdammers wisten echter de wedstrijd te kantelen en leken zo met de volle buit de IJvelden te verlaten. Chih dacht daar anders over. Op basis van het doelsaldo staat Hoofddorp nu weer op de veilige elfde plaats. SV Hillegom zakte door de 3-4 nederlaag tegen Zaanlandia naar de fatale laatste stek. DSOV deed in Uithoorn goede zaken door Legmeervogels met 1-2 te verslaan. De ploeg van Bart Jansen creëerde voor zichzelf zo een kleine buffer met de gevarenzone.