KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

Beijer blijft in een nieuwe rol bij DSS

DSS heeft voor het seizoen 2024/25 een overeenstemming bereikt met Toon Beijer. Beijer was al drie seizoenen werkzaam bij DSS in meerdere rollen en gaat zich komend seizoen richten op het begeleiden en opleiden van jeugdtrainers bij DSS.

De aanstelling is het gevolg van een succesvolle pilot met een trainerscursus voor ouders eerder dit jaar. De trainerscursus is een intern ontwikkeld traject binnen de DSS Academie, Beijer gaat dit project uitbouwen tot werving, selectie en het begeleiden van jeugdtrainers.

Met zijn enorme staat van dienst, ervaring, kennis en kunde is DSS uiteraard blij dat Beijer aan de club verbonden blijft. Beijer heeft zijn diensten onder meer bewezen bij De Graafschap en ADO Den Haag maar ook lang bij Telstar én als KNVB docent.

Technisch manager Patrick van der Fits spreekt dan ook zijn tevredenheid uit: ‘We zijn trots en blij met de uitbreiding van onze samenwerking met Toon. Zijn bijdrage aan de jeugd is een kwaliteitsimpuls voor de club. Zo blijven we de juiste stappen zetten, qua continuïteit en innovatie met onze DSS Academie.’

  • Toon Beijer
  • DSS
  • DSS Academie

Geef jouw reactie