433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uitslagen

Kagia laat teveel kansen onbenut

Kagia heeft het oefenduel tegen Sporting Leiden nipt gewonnen De formatie van René Ras zegevierde met 2-1. Een wonder van de eerste order gezien de vele kansen die de Kagianen vooral in de tweede helft kregen.

Voor de rust hielden beide ploegen elkaar nog in bedwang, maar gelijk bij het startschot sloeg Tijs van der Schinkel toe en leek na de 1-0 een hogere score in de maak. De bezoekers kwamen er in de tweede helft minder aan te pas, maar maakten halverwege wel de gelijkmaker.

Een tegenvaller van jewelste voor Kagia en het lukte maar niet om weer voorsprong te komen. De thuisclub had ook nog de pech dat de bovenkant van de lat een doelpunt voorkwam. Uiteindelijk maakte Zeb de Ree middels een penalty er 2-1 van. Het is de tweede overwinning van Kagia in de voorbereiding. Aanstaande dinsdagavond om 20.00 uur speelt de formatie van Ras tegen de zaterdagtak van VVSB.

Tekst: Hennie van de Weerd