KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

Ter Leede moet meerdere erkennen in DVS'33

Ter Leede heeft zich niet kunnen herstellen van het verlies tegen Sparta Nijkerk vorige week op het eigen sportpark. Het liep voor de tweede keer op rij op tegen een thuisnederlaag. Nu was DVS’33 door een 1-2 zege de partij die de punten mee naar huis nam.

Ter Leede startte met maar liefst vier invallers. Bovendien mistte het smaakmaker Ian van Otterlo, die vorige week tegen een onterechte rode kaart aanliep. De roodgelen namen na een half uur nog wel de leiding via een treffer van Robert Steemers. Dat werd echter een minuut voor de rust genivelleerd door Oktay Ozturk, die uit een vrije trap van buiten het zestienmetergebied raak schoot 1-1. Rusten met een gelijke stand was uitermate teleurstellend voor Ter Leede. De ploeg van Stefan Roodakker had bovendien de pech dat het drie keer snoeihard de paal raakte.

In de tweede helft had DVS”33 de overhand, maar was Ter Leede met uitvallen levensgevaarlijk. Uiteindelijk pakte de ploeg uit Ermelo tien minuten voor tijd de winst. Opnieuw was het Ozturk die scoorde. Een slotoffensief van de thuisclub leverde geen rendement meer op. Ter Leede reist volgende week af naar Amsterdam om daar aan te treden tegen de amateurs van Ajax. Een winstpartij is nodig om weer omhoog te kijken.
Tekst: Hennie van de Weerd

  • Ter Leede
  • Ian van Otterlo

Geef jouw reactie

433 Magazine voortaan thuis ontvangen?

Neem een abonnement