KNVB regio West 1 en 2
433Magazine is een tijdschrift in print en online met al hét voetbalnieuws uit uw regio.
Nieuws
Beeldmerk 433Magazine
Uit de regio

Verschoor hoofdtrainer Hoofddorp

Jerry Verschoor is komend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van de zondagselectie van S.V. Hoofddorp. Een onbekende binnen de club is de 31- jarige Verschoor niet. Ruim tien jaar vervulde hij het trainerschap van vele jeugdselectieteams bij S.V. Hoofddorp. Op dit moment is Verschoor voor het tweede seizoen verantwoordelijk voor zondag 2.

Verschoor is een jonge en ambitieuze trainer, die uitstekend functioneert binnen de voetbalcultuur van de vereniging. De visies van het bestuur en de aankomende hoofdtrainer liggen op technisch- en organisatorisch gebied dicht bij elkaar. Dit heeft er toe bijgedragen dat de contractbesprekingen op een prettige en snelle manier hebben plaatsgevonden. Er is een contract getekend voor één seizoen met de intentie van beide partijen voor een langere samenwerking.

Verschoor wil met het eerste elftal van S.V. Hoofddorp definitief doorgroeien naar een hoger niveau, waarvoor Simons de afgelopen jaren de basis heeft gelegd. De positieve ontwikkelingen en toekomstmogelijkheden bij S.V. Hoofddorp, de verzorgde accommodatie en de degelijke verenigingsorganisatie zijn belangrijke redenen geweest voor Verschoor om de taak van hoofdtrainer bij S.V. Hoofddorp op zich te nemen.

Foto: Ton Hofstra

  • S.V. Hoofddorp
  • Jerry Verschoor

Geef jouw reactie